Search

Ioana Dumitrache

Infrumusetare si relaxare la The Lash Lounge

Povestea noului salon The Lash Lounge deschis de curând pe strada Matei Basarab nr. 93, în București începe din dorința Mirunei Vasile de a crea un loc unde femeile nu doar să beneficieze de servicii de înfrumusețare de înaltă calitate, ci să se asigure că timpul petrecut în centru asigură o experiență extrem de plăcută. După 12 ani dedicați muncii într-o corporație, și-a îndreptat toată atenția celui mai important job din lume, acela de mama – cum a declarat chiar ea la frumosul eveniment de inaugurare.

Așadar, hai să vedem care sunt soluțiile minune pe care The Lash Lounge le oferă femeilor moderne în căutare de servicii de frumusețe de înaltă calitate și pentru care contează cu adevărat cum își petrec timpul petrecut în salon.

A fost noutatea care mi-a atras imediat atenția. Și nu doar pentru că a fost prima data când am auzit de acest fotoliu modern, ci mai ales datorită funcțiilor pe care le are. Când timpul nu îţi permite să te bucuri de o şedinţă întreagă de masaj sau eşti pe fugă, acest device îți pune la dispoziție o serie de funcții menite să se plieze pe nevoile tale: scanare corporală, încălzire, masajul pe întreg corpul și masajul cu aer cu ajutorul celor 114 airbag-uri și funcția audio care îți permite să asculți muzica preferată direct de pe smartphone. Să nu mă condamnați pentru că abia aștept să îl încerc, doar știți cât de mult iubesc masajul!

Citeste mai multe pe blog-ul Ioanei Dumitrache:

Sursa: www.ioanadumitrache.ro