Search

Despre Lash Lounge

Pasiune, dedicare, profesionalism, experienţă, creativitate şi o atingere unică sunt elementele cheie care descriu cel mai bine The Lash Lounge.

Frumuseţea fiecărei femei este unică de aceea abordăm fiecare doamnă sau domnişoară diferit. Conturăm pentru fiecare modele individuale de gene care să evidenţieze armonios frumuseţea ochilor şi a feţei, păstrând în permanenţă o notă de naturaleţe.

Pentru noi dorinţa clientului este primordială şi vom ţine cont întotdeauna de ea, cu toate acestea pentru a evita un rezultat mai puţin mulţumitor, specialiştii noştri vă vor consilia în permanenţă şi vă vor oferi soluţii şi idei astfel încât la finalul procedurii să vă bucuraţi din plin de schimbare şi să fiţi convinse că aţi făcut cea mai bună alegere apelând la serviciile noastre.

Lash Lounge este un loc creat pentru femeile puternice de pretutindeni. Un loc în care te vei simţi răsfăţată. Gene, make-up, cosmetica, tratamente faciale de ultima generatie, epilare igienica, coafor, manichiura/pedichiura, henna brows, solar, lash botox, epilare definitiva, extensii de par si masaj, toate elementele esențiale dintr-o locație elegantă!

Suntem mândri să spunem că avem o echipă talentată de tehnicieni. Toți sunt atestați și fac o treabă incredibilă.

Noi nu iţi garantăm că te vom face frumoasă pentru că eşti deja, dar te asigurăm că vom adăuga  mai mult contur, mai multă densitate şi culoare genelor tale.

Şi de ce nu, un plus de încredere în femeia din tine.

Echipa noastra

Miruna

Manager

Vicky

Nail Artist

Ioana

Cosmetician

Madalina

Hairstylist

Nicoleta

Cosmetician / Lash Artist

Madalina

Lash Artist & Make Up Artist

Andreea

Nail Artist

Iulian

Hairstylist & Trainer Hairtalk