Search
 

Extensii de gene

Ce sunt extensiile de gene?

Extensiile genelor sunt catene individuale confecţionate dintr-un material hipoalergic special creat pentru a respecta rigorile de greutate suportat de geana naturala şi pentru a oferi flexibilitatea necesară unei purtări de lungă durată. Ele sunt bine atașate pe fiecare geană naturală cu un adeziv special. Acestea sunt aplicate pe genele naturale și niciodată în contact direct cu pielea.

Informaţii despre genele naturale

Pleoapa superioară are aproximativ 90-150 gene pe ea, în timp ce partea de jos are între 70 – 80 gene. Cele mai multe gene cresc până la 10 mm lungime.

Cele 3 faze ale ciclului de creștere a genelor

Chiar dacă este posibil să nu pară așa, fiecare păr din corp are un ciclu de creștere. Va crește până la o anumită lungime și în cele din urmă va ajunge la ciclul complet și apoi va cădea. Există trei faze pentru tot ciclul de creștere a părului, chiar si in cazul genelor:

  1. Faza de creștere activă – Aproximativ 40% din genele superioare sunt în creștere activă în orice moment. Această fază durează 30 până la 45 de zile.
  2. Faza tranzitorie – În timpul acestei faze, genele se opresc din creștere și foliculul se micșorează. Aceasta durează între 2 și 3 săptămâni.
  3. Faza de odihnă – Această fază poate dura mai mult de 100 de zile înainte ca genele să dispară.

Notă importantă: Fiecare geană are propriul său ciclu, astfel există gene în câte una din cele 3 faze, permanent. Ca rezultat, în cele mai multe zile, câteva gene vor cădea.

Cresc genele la loc?

Da, dar s-ar putea să dureze câteva luni înainte de a le vedea mai ales dacă ați întrerupt ciclul natural de creștere într-un fel. De exemplu, dacă vă smulgeti genele, veți rămâne fără gene vizibile pentru o perioda înainte de a creste si a ajunge la faza de odihnă.

Dacă ți-ai smuls genele, părul trebuie să-și termine ciclul de creștere. Unul nou nu va crește într-un ritm mai rapid, din moment ce celălalt păr a fost eliminat prematur. Astfel, pentru o perioadă de timp, creați un aspect mai puțin complet.

Când purtați extensii, este important să nu trageți de ele evitand astfel  afectarea genelor naturale.

Cu toate acestea, nu vă temeți. Există câteva seruri excelente pentru a vă ajuta să redaţi sănătatea genelor naturale!

Cât timp rezistă extensiile?

În mod realist, extinderea genelor durează aproximativ 4 săptămâni, ele căzând concomitent cu geana naturală. Unele se vor pierde în câteva săptămâni ca parte a ciclului natural, de aceea este necesar să se efectueze întreţinerea lor la fiecare 2-3 săptămâni pentru a le menține.

Înțelegerea ciclului de creștere a genelor este utilă pentru a întelege ceea ce se întâmplă de fapt. Din moment ce este imposibil să știți care sunt firele naturale care sunt în stadiul ciclului de creștere, ar trebui să vă așteptați în mod continuu să intervină caderea naturală a genelor.

Procedura de extindere a genelor

Procedura poate dura de la 45 de minute pentru o reumplere, până la 120 de minute pentru un set complet, în funcție de dorința clientului.

Procedura este complet sigură și nu este intruzivă – genele sunt aplicate fiecărei gene individuale și niciodată nu intră în contact cu pielea. Pur și simplu, vă aşezaţi într-unul din paturile noastre confortabile și vă relaxaţi – ascultați muzică, o carte sau doar trageţi un pui de somn (cele mai populare!).

Dacă sunt îngrijite corespunzător, extensiile genelor pot dura până la 4 săptămâni. Vă vom oferi instrucțiunile simple de care aveți nevoie. Există produse naturale în care credem și le recomandăm, de asemenea, să vă ajutăm să vă mențineți genele naturale sănătoase și puternice.

Genele naturale cresc de obicei și se transformă în fiecare 45-60 de zile, în medie. Vă recomandăm să reveniţi la fiecare 2-3 săptămâni pentru întreținere – similar cu întreţinerea unghiilor.

Mascara nu este necesară … Cu toate acestea, poate fi utilizată. TREBUIE să fie numai un rimel pe bază de apă. NU UTILIZAȚI MASCARA PE BAZĂ DE ULEI SAU WATER-PROOF. Rimelul rezistent la apa sau orice tip de rimel pe bază de ulei poate dizolva agentul de lipire și poate scurta durata de viață a extensiilor genelor, determinând ca acestea să cadă mai devreme. Indepărtarea rimelului trebuie făcută cu mare grijă de asemenea. Utilizați numai o soluție de îndepărtare a machiajului pe bază de apă.

Adezivul este rezistent la apă și vă permite să faceți duș, înot, exerciții etc. Vă recomandăm, totuși, să nu vă spălați zona ochilor timp de aproximativ 12-24 ore de la aplicarea genelor. Este necesară o îngrijire specială, dar întreținerea generală este uşoară.

Nu veți simți că le purtați și nimeni nu va putea să spună că nu sunt în mod natural ale voastre – cu excepția cazului în care, desigur, doriți acest lucru.

Instrucțiuni de îngrijire

Fii blândă cu genele tale. Nu atingeți, frecați, nu dati cu apă, cu sudoare sau aburi timp de 24 de ore.

Evitați scurgerea apei direct pe genele dvs.

Evitați produsele uleioase (inclusiv unele produse de protecție solară) pe sau în apropierea genelor.

Dacă insistați asupra rimelului, utilizați numai rimel pe bază de apă și aplicați-l la mijloc pentru a evita zona rădăcinii.

Utilizați doar demachiant pe bază de apă!

Nu vă laminaţi genele sau nu faceti permanent inainte de aplicarea extensiilor de gene.

Evitați să dormiți pe noile gene.

Nu vă smulgeti genele (acest lucru poate duce la apariția prematură a genelor voastre naturale). – Dacă doriți să le eliminați, vă rugăm să vă întoarceți la salon si va vom ajuta. Se utilizează un agent de îndepărtare special care vă va proteja genele naturale.

Întrețineți extensiile cu programari regulate.

Click aici pentru preturi