Search
 

Extensii de par Hairtalk

Extensiile de par Hairtalk

Atât de naturale. Atat de confortabile. Atât de facile.

 

Extensiile de par Hair talk sunt confectionate manual, fiecare fir de par fiind introdus intr-o banda adeziva transparenta, pentru a imprima vizual o “directie de crestere a parului” naturala. In acest fel, se evita aspectul destul de neplacut pe care il creau celelalte sisteme de prindere a extensiilor de par. Prin aceasta tehnica inovatoare, extensiile de par se alipesc aproape invizibil la parul dumneavoastra.

Extensiile de par Hair Talk sunt confectionate din par Remy, foarte subtiri, cu dimensiunea de 3cm x 7mm a benzii adezive. Marele avantaj al folosirii acestui tip de extensii il reprezinta presiunea foarte mica pe care acestea o exercita asupra firului de par, evitandu-se astfel clasicele dureri de par pe care extensiile le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp.

Rapid, delicate pentru păr, universal aplicabile – extensiile Hairtalk

Păr frumos, lung, în nuanțe naturale și cu reflexii fascinante. Cu extensiile de păr, acest vis al părului devine realitate!  Benzile adezive ultra-plate au doar 3 cm lățime și 7 mm înălțime. Ele sunt aplicate pe propriul dumneavoastră păr și redau părul în trei lungimi standard diferite (25 cm, 40 cm și 55 cm) și 28 de culori naturale pentru păr, plenitudine și lungime.

Extensii de o calitate de primă clasă

Extensiile Hairtalk sunt la fel de confortabil de purtat, ca și cum ar fi părul original. Motivul este clar: aceste extensii de păr și îngroșarea părului sunt realizate din 100% Remi-păr și se amestecă perfect cu structura și culoarea părului propriu. Cu produsele de îngrijire corecte, extensiile părului pot fi reutilizate de mai multe ori.

Calitatea parului

Toate produsele Hair Talk sunt facute exclusiv din par Remy 100% AA Grade, obtinut de la templele din India si Indonesia. Este parul recunoscut ca fiind cel mai versatil si cel mai frumos par uman din intreaga lume, disponibil astazi pentru extensii.

Ce inseamna acest lucru pentru clientii nostri?

 • PARUL ESTE MOALE, MATASOS SI NU SE USUCA !

Toate extensiile sunt fabricate din par ce are cuticula inca intacta (Remy), prevenind astfel uscarea si permitand pastrarea luciului natural.

 • NU SE INCURCA

Cuticulele tuturor firelor de par sunt orientate in aceeasi directie prevenind astfel incurcarea. Dincolo de faptul ca folosim par de cea mai buna calitate (AA Remy human hair), extensiile de par Hairtalk:

 • Sunt usor de purtat si foarte confortabile, se pot vopsi si coafa cu usurinta.
 • Imita cresterea naturala a parului
 • Calitate A+++++, preferata de vedete
 • 100% par natural
 • Sistemul este “invizibil”
 • Dubleaza volumul la radacina
 • Aplicare in conditii de siguranta si fara sa afecteze parul
 • Par lung in 30-40 minute
 • Extensiile pot fi reaplicate de mai multe ori timp de 12 luni garantat.
 • Corectia extensiilor se face la 8-10 saptamani, in functie de ritmul de crestere a parului, ocazie in care se si inlocuieste banda adeziva.

Usurinta cu care se aplica si faptul ca nu deterioreaza parul deloc, ne permite reaplicarea lor de mai multe ori, pe masura ce parul creste.

De altfel, la  The Lash Lounge se gaseste si o linie de extensii Hair Talk Plus cu aspect similar cu celebrul Ombre. Folosind aceeasi tehnica inovatoare, suvitele au o trecere subtila si gradata de la nuanta inchisa la deschisa.

Trecerea inobservabila este garantata de prelucrarea manuala, avand toate celelalte beneficii. Aceasta linie este prezenta in 5 combinatii de culori naturale.

Alege calitatea, alege extensiile de par Hairtalk la The Lash Lounge.