Search
 

Solar

Solar

Vrei să ai un bronz perfect în orice anotimp? Te aşteptăm cu drag la THE LASH LOUNGE, te vom ruga să laşi toate grijile şi problemele la intrare şi să ne permiţi să ne ocupam puţin de bronzul tau. Îţi punem la dispoziţie cea mai nouă tehnologie din domeniu. Sunt suficiente doar câteva minute, de două ori pe săptămână, cu aplicarea în prealabil a unei creme pentru solar şi vei obţine un bronz minunat în termen scurt ! Şedinţa de bronzare stimulează buna dispozitţe, reduce depresia, îţi oferă o oaza de relaxare, şi în final, un bronz strălucitor. Poţi întreţine bronzul prin vizite periodice la intervale de 1 săptămână la solar.
Beautiful tan female model posing in bikini and sunglasses. Against white wall.
creme

GAMA DE PRODUSE AUSTRALIAN GOLD

Brand-ul Australian Gold este cel mai complex si cunoscut brand de lotiuni pentru solar, ce activeaza de peste 25 de ani!

Produsele Australian Gold sunt bazate pe extracte naturale si ingrediente inovative care se potrivesc oricarui tip de piele. Ele ofera produse care sa satisfaca nevoile fiecarui iubitor de bronz, indiferent de stilul de viata si pentru toate buzunarele.

Formulele Australian Gold au la baza extracte naturale, care sustin bronzul cel mai intens si pielea cu aspectul cel mai sanatos posibil, astfel incat bronzul devine propria ta … natura! Cercetatorii Australian Gold sunt pionieri in recomandarea personalizata a produselor pentru bronzare si cosmetice. Ei au descoperit ca prin aplicarea vitaminelor pe piele, sanatatea generala si hidratarea acesteia a fost radical imbunatatita. Datorita faptului ca pielea sanatoasa se bronzeaza mai repede si in nuante mai inchise, rezultatele sunt de lunga durata si bronzul mai auriu!

Acum poti avea un bronz intens si de durata si in acelasi timp, o piele sanatoasa si hidratata!

Descopera gama de produse Australian Gold la noi in salon- disponibile la plicuri de 15 ml sau sticle de 250 ml.

Click aici pentru preturi