Search
 

Tratamente de par

Tratament cu Keratina Braziliana

Metoda braziliana de indreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe baza de keratina care îndreapta parul, fara substante chimice dure. Acest mod de reconditionare termica transforma si restabileste stralucirea parului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat!

Keratina IHAIR este delicat cu parul, indreapta si hraneste, îmbunatatindu-i conditia, facandu-l puternic si elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate si la conditiile meteo nefavorabile.

Click aici pentru preturi

Tratament SemidiLino Cellula Madre Beauty Genesis

FRUMUSEȚEA PĂRULUI CUPRINSĂ ÎNTR-O CELULĂ

AMPLIFICĂ-ȚI PĂRUL 

DE PATRU ORI MAI FRUMOS,

DINTR-O SINGURA APLICARE

Datorită cercetării și inovației, am

creat CELLULA MADRE BEAUTY GENESIS, primul flacon cu celule stem din argan, capabil să dezlănțuie potențialul de frumusețe al părului.

Prin amestecarea a BEAUTY GENESIS cu cele 3 concentrate lichide noi, BEAUTY MULTIPLIERS se creează o emulsie-gel uimitoare care acționează asupra celor 3 factori principali de frumusețe ai părului:

STRĂLUCIRE
HRANIRE
RESTRUCTURARE.

  1. Stralucire:   

Fiola The Beauty Genesis activează Glow Multiplier, un concentrat îmbogățit cu Shine Fix Complex, Color Fix și vitamine.

Împreună, ele creează o emulsie-gel uimitoare care stimulează strălucirea fără a îngreuna părul.

  1. Hranire:

Fiola The Beauty Genesis activează Nourishment Multiplier, un concentrat îmbogățit cu nutro-zaharuri, Shine Fix Complex, Color Fix.

Împreună, ele creează o emulsie-gel uimitoare care stimulează hrănirea fără a îngreuna părul.

  1. Restructurare:

Fiola The Beauty Genesis activează Restructuring Multiplier, un concentrat îmbogățit cu Shine Fix Complex, Color Fix, Măduvă de Bambus și Cortex Repair.

Împreună, ele creează o emulsie-gel uimitoare care amplifică forța și flexibilitatea părului.

Click aici pentru preturi

Tratamente de par

Una dintre cele mai populare si cautate proceduri de ingrijire a parului si indreptare a parului deteriorat in ziua de azi se regaseste in tratamentele de par oferite de salonul nostru. Majoritatea femeilor tind să aibă grijă de sănătatea parului lor care este supus unor procese chimice dupa vopsirea, ondularea, coafatul parului, si care in timp il deterioreaza. Noi oferim cele mai bune tipuri de tratament.

Click aici pentru preturi

Tratament Luminoil

Par degradat, aspru, tratat chimic, varfuri casante, cu aspect de matura? Toate acestea pot fi de domeniul trecutului gratie produsului LUMINOIL, de la ELGON. In doar cateva minute, parul redevine stralucitor, matasos, placut la atingere si, foarte important, LUMINOIL nu lasa parul gras. Este extrem de practic si de simplu de aplicat, avand si avantajul de a face parul extrem de usor de pieptanat. Astfel, dupa ce parul este proaspat spalat si putin uscat cu prosopul, se aplica LUMINOIL, se lasa timp de cateva minute sa actioneze, minimum 5-7, dupa care se limpezeste. Este o etapa de tratament intermediara, practic, intre folosirea samponului si masca. Foarte important: produsul nu se agita, inainte de utilizare, desi toata lumea are tendinta sa faca asta. Rezultatele sunt garantate si se vad de la prima aplicare!

Click aici pentru preturi

Tratament Refibra

Tratament profesional conceput pentru par uscat, degradat, dezordonat si rebel. Masca restructuranta contine extract de guarana (o planta tropicala cataratoare) si glicerina pentru o hidratare maxima. Confera parului stralucire, suplete si hidratare si densitate. Disciplineaza parul “neascultator”.

Click aici pentru preturi