Search
 

Tratamente de par

Tratamente de par

Una dintre cele mai populare si cautate proceduri de ingrijire a parului si indreptare a parului deteriorat in ziua de azi se regaseste in tratamentele de par oferite de salonul nostru. Majoritatea femeilor tind să aibă grijă de sănătatea parului lor care este supus unor procese chimice dupa vopsirea, ondularea, coafatul parului, si care in timp il deterioreaza. Noi oferim cele mai bune tipuri de tratament.

Click aici pentru preturi

Tratament Luminoil

Par degradat, aspru, tratat chimic, varfuri casante, cu aspect de matura? Toate acestea pot fi de domeniul trecutului gratie produsului LUMINOIL, de la ELGON. In doar cateva minute, parul redevine stralucitor, matasos, placut la atingere si, foarte important, LUMINOIL nu lasa parul gras. Este extrem de practic si de simplu de aplicat, avand si avantajul de a face parul extrem de usor de pieptanat. Astfel, dupa ce parul este proaspat spalat si putin uscat cu prosopul, se aplica LUMINOIL, se lasa timp de cateva minute sa actioneze, minimum 5-7, dupa care se limpezeste. Este o etapa de tratament intermediara, practic, intre folosirea samponului si masca. Foarte important: produsul nu se agita, inainte de utilizare, desi toata lumea are tendinta sa faca asta. Rezultatele sunt garantate si se vad de la prima aplicare!

Click aici pentru preturi

Tratament Refibra

Tratament profesional conceput pentru par uscat, degradat, dezordonat si rebel. Masca restructuranta contine extract de guarana (o planta tropicala cataratoare) si glicerina pentru o hidratare maxima. Confera parului stralucire, suplete si hidratare si densitate. Disciplineaza parul “neascultator”.

Click aici pentru preturi